POSTA, VENDOSEN PRINTERA TERMIKË, SHMANGEN VONESAT

Radhët e gjata, pritjet e tejzgjatura në postën shqiptare dega Shkodër nuk do të ekzistojnë me. Kjo falë vendosjes së printerave termikë për një shërbim postar sa më të shpejtë dhe cilësor. kjo është risi e e këtij sezoni veror që lamë pas.

Për këtë sipas drejtorit të postës dega Shkodër Paulin Ndoja nuk ka pasur asnjë ankesë nga qytetarët, rreth shërbimit në këtë institucion. Ndërkohë sa i përket punës së kryer gjatë sezonit veror , Ndoja e cilëson si një arritje të objektivave të tyre.

Sipas tij është ndërhyre jo vetëm në përmirësimin nga ana e infrastrukturës së godinave por dhe ndryshime sa I përket sherbimit nga qytetarit. GJithashtu drejtori bën me dije se ka një rritje të të ardhurave financare nga ana e postes shqiptare dega Shkodër.

Posta është dera e parë që përplaset cdo turist apo dhe qytetar dhe masat që janë marrë së fundmi në kuadër të një shërbimi cilësor është një bonus për qytetin e Shkodrës.

TE TJERA