1988, kur partia i jepte grekofonit Panajot Barka xhip AERO dhe rroba të mira për të bërë propagandën e Greqisë

669

Nga Arben Llalla

Grekofonit, Panajot Barka në vitin 1988, Partia i kishte dhënë makinë xhip AERO dhe rroba të mira për të bërë propagandën e

Greqisë në emër të të drejtave të njeriut, ndërsa shqiptarët

për një fjalë goje dënoheshin me 20 vite burg. Fotoja i përket periudhës komuniste, ndërsa sot në

periudhën e demokracisë Barkat i kishim e i kemi ministra dhe deputetë.

Thuhet se Vasilika Hysi deputete e PS është vajzë xhaxhai e Panajot Barkës, pa folur për

Kosta Barkën që ka qenë ministër dhe deputet me PD.