GJIKNURI E BUSHATI INSPEKTOJNË PUNIMET NË MELGUSHË-MJEDË

413

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri bashkë me Ministrin për Evropën dhe Punët e Jashtme Ditmir Bushati dhe drejtorin e Autoritetit Rrugor Afrim Qendro inspektuan investimet që po kryhen në segmentin rrugor Melgushë-Mjedë.

- PUBLICITET -

Në të gjithë gjatësinë prej 7 kilometrash të kësaj rruge po ndërhyhet për vendosjen e sinjalistikës rrugore dhe masave të sigurisë rrugore në të gjithë gjatësinë e rrugës. Gjatë ndërhyrjes në Melgushë-Mjedë parashikohet që të kryhet riparimi i shtresave asfaltike në pjesët e dëmtuara; vendosja e sinjalistikës rrugore dhe masave të sigurisë rrugore në gjatësinë e rrugës,

vizimi i ri termoplastik, instalimi i barrierave mbrojtëse, instalimi i delineatorëve, rifreskimi i sinjalistikës horizontale e vertikale ashtu sikurse riparimi i kanaleve të drenazhit.

- PUBLICITET -