I nxehti afrikan në Shqipëri…

Gjatë kësaj jave u duk sikur u futëm në sezonin e vjeshtës, për shkak të uljes së temperaturave, por duke filluar nga nesër do të kemi sërish rritje të tyre.

Sipas meteorologëve, nga dita e nesërme dhe deri në fund të javës tjetër, në vendin tonë rikthehen masat e ajrit afrikane, ç’ka do të sjellë edhe rritje të ndjeshme të temperaturave të cilat do të variojnë nga 32-36 gradë.

TE TJERA