“Boll me vrasje. Ndaleni dhunën dhe terrorin!” Ky është mesazhi që meshtari i Shkodrës dom Artur Jaku dha sot nga mesha me rastin e 2 vjetorit te shenjterimit te Nene Terezës

“Sot nuk e kam një apel per qeverine sepse ajo do te gjykohet diten e zgjedhjeve, por e kam per ata qe vrasin, marrin nje jete. Mos harroni ju mund ti shpetoni policise,

drejtesise, mund te jeni te lire pas nje krimi, por mos harroni se ka nje Zot qe nuk fal marrjen e nje jete”

/STAR PLUS/