Eddie Murphy, baba për herë të… dhjetë!

376

Eddie Murphy do të bëhet baba për herë të dhjetë. Aktori 57-vjeçar pret një fëmijë së bashku me të dashurën e tij australiane, Paige Butcher (39 vjeç).

- PUBLICITET -

Komiku i famshëm është i lidhur me aktoren australiane që nga viti 2012 dhe janë prindër të një vajzë 2-vjeçare, me emrin Izzy.

Murphy ka edhe 8 fëmijë të tjerë nga marrëdhëniet e tij të mëparshme.

- PUBLICITET -