Kur në Milano miksohej “Allahu Akbar” me “Ave Marian” (VIDEO)

Harmonia fetare mund të dëshmohet më së miri edhe përmes artit. Një nga miksimet muzikore më të veçanta ka qenë ai mes “Allahu Akbar” dhe “Ave Marias”.

Kënga është kënduar para 3 vitesh në Milano.

TE TJERA