Preveza qyteti në Greqi, ku ende flitet gjuha shqipe

Një dokumentar nga Preveza që sjell historinë e dikurshme të këtij qyteti, ashtu siç sjell edhe realitetin e sotëm, realitet që ruan me vështirësi gjurmët e banorëve shqiptarë.

 

Si ruhet ende shqipja në Prevezë sot në Greqi? Traditat dhe trashëgimia që mban ende gjallë rrënjët e banorëve autoktonë të mbetur.

 

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema që sjell dëshmi të jashtëzakonshme…

TE TJERA

spot_img