Ju ka bezdisur aroma e gatimit? Zgjidhja që ju duhet…

381

Aroma e gatimit në shumicën e rastëve është dhe pjesa më e bezdisur për çdo amvisë. Gatimi i mishit të pjekur, peshkut të skuqur, brokoli apo shumë gatime të tjera e bëjnë shtëpinë të mbajë aromë shumë të papëlqyeshme.

Natyrisht që kjo aromë nuk i pëlqen askujt, dhe nganjëherë mund të jetë shumë bezdisëse. Për të larguar këtë aromë ekziston uthulla që ju vjen në ndihmë për eleminimin e kësaj arome.

Mjafto që të mbushni një tas me uthull sodë dhe mbetje kafeje dhe lëreni në tavolinë para se të flini. Çdonjëri prej tyre ka aftësinë të zhdukë aromat e këqija.