DERI MË DATË 20 GUSHT DO TË “PËRVËLOHEMI”

446

Prej ditësh vendi është mbërthyer nga një mot me temperatura të larta.
Por kjo situatë parashikohet të vazhdojë edhe për disa ditë të tjera, radhazi në vendin e tonë.

Temperaturat thuajse do të jenë të njëjta, të paktën deri në datë 20 gusht, Sipas IGJEUM temperaturat e ajrit

mbeten konstante gjatë mëngjesit por një rritje të lehtë ka sjell mesdita duke ngjitur maksimumin mbi 38°C. Të paktën edhe për disa ditë, shiun duhet ta harroni.

Përsa i përket zjarreve pritet rrezik “I ULËT” në qarqet Dibër, Korçë dhe Gjirokastër. Në qarqet e tjera pritet nivel “I MODERUAR” tabelë, Por në zona të lokalizuara mund të ketë nivel më të lartë rreziku, konkretisht

qarku Shkodër (Jugperëndim), qarku Dibër (Perëndim), qarku Korçë (Qendër) dhe qarku Gjirokastër (Qendër). Rreziku do tё jetё mё i lartё gjatё ditës sё nesërme.

Lexo edhe:   Ajo që është në rregull me veten, nuk flet keq për të tjerët!