HYRJELAJMEKRONIKËDhunohet nga policët brenda burgut të Fushë Krujës, i dënuari në gjendje...

Dhunohet nga policët brenda burgut të Fushë Krujës, i dënuari në gjendje të rëndë

Një i burgosur është dhunuar brenda ambjenteve të Burgut të Fushë Krujës dhe ndodhet në gjendje të rëndë.

I dënuari Adriatik Lala nga Durrësi ka njoftuar familjen lidhur me ngjarjen duke informuar se është dhunuar nga dy punonjës së grupit të gatshëm të policisë, bën me dije televizioni Fax News.

Nuk dihet rrethanat në të cilat ka n

dodhur kjo ngjarje, por mësohet se i dënuari ka hematoma në kokë dhe trup.

TE TJERA

spot_img