Mos e beso po deshe…por kjo është Shqipëria. Do dashuroheni me të!

935

Zoti dhe natyra e kanë bekuar Shqipërinë. Në këtë vend të vogël mund të gjesh thesare të paçmuara të bukurive të tokës së saj.

Nga deti, në mal, padyshim që Shqipëria ofron shumë. Kjo ka bërë që edhe turistët e huaj të vijnë dhe të vizitojnë vendin tonë.

 

Shpesh herë, mediat ndërkombëtare i kanë bërë jehonë Shqipërisë duke e promovuar në turizmin botërorë.

 

Megjithatë ne kemi shumë për të bërë, për të ruajtur dhe dashur këto vende duke mos lejuar që të shkatërrohen.

 

Përmes ketyre fotove, bëni një udhëtim në Shqipërinë tonë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panoramic view on Sarande city at suny day, Albania.