“SMILE ALBANIA”, PËRZGJIDHEN TË RINJTË NË SHKODËR

841

Mbi 120 të rinj i janë bashkuar projektit “Smile Albania” në Administratën e Zonave të Mbrojtura në Shkodër, një ide kjo e shtrirë në të gjithë Shqipërinë nga Ministria e Turizmit.

Tashmë kanë përfunduar aplikimet dhe ADZM ka bërë përzgjedhjen e këtyre të rinjve që do të mirëpresim turistët e huaj në pjesët më të bukura të vendit.

Në Shkodër ka patur një numër të madh aplikuesish për t’u bërë pjesë e “Smile Albania” ndërsa janë përzgjedhur më të mirët.

Vetë të rinjtë tregojnë arsyet përse aplikuan për të qenë pjesë e këtij projekti dhe dëshirën e tyre për të prezantuar Shqipërinë e bukur në sytë e turistëve të huaj.

“Smile Albania” është një projekt i menduar nga ministria e turizmit për t’i dhënë një tjetër shtysë sezonit turistik por edhe për të përgatitur të rinjtë për një të ardhme më të mirë me eksperiencën si pjesë e ADZM gjatë këtyre muajve