Kënga që triumfoi në “Eurovision”, e vjedhur? Shqiptarja Eleni Foureira mund të jetë fituesja

Disa javë pasi “Eurovision” ka përfunduar, këngëtarja shqiptare Eleni Fouriera mund të shpallet fituese kjo pasi autorët e këngës fituese të Eurovisionit “Toy”, të interpretuar nga Netta, janë akuzuar për plagjiaturë.

Kompania amerikane “Universal Music Studios” ka thënë se kënga e Nettës është kopjuar nga hiti i grupit amerikan “The White Stripes”, “Seven Nation Army”.

Nëse në gjyq fiton kompania “Universal”, Izraeli rrezikon të humbasë çmimin e parë dhe të mos e zhvillojë festivalin “Eurovision” vitin e ardhshëm.

TE TJERA