Dashuria për futbollin nuk ka kufij, shikoni sakrificën e punëtorit shqiptar

501

Fotoja e ditës. Kështu mund të përshkruhet imazhi ku shfaqet një punëtor i zakonshëm nga Prizreni.

Ai njëkohësisht duke punuar shikon dhe ndeshjen mes Brazilit dhe Kosta Rikës.

Shqiptari i Kosovës shikohet me lopatë në dorë duke punuar dhe duke parë ndeshjen në një televizor të vogël.

Këto janë emocionet e papërshkrueshme të Kupës së Botës dhe që dhurohen 1 herë në 4 vjet.

Por ne fakt, edhe ne Shqiperi ka shume fakte te tilla. Oraret e zhvillimit e ndeshjeve, sidomos ajo e drekes, jane te papershtatshme dhe per kete arsye, ata qe jane ne pune, e kane te veshtire t’i ndjekin.

Per kete arsye, edhe veprojne siç beri kosovari nga Prizreni.