HYRJELAJMEAKTUALITETDoda: Ikën 1 shqiptar, vijnë 2 sirianë, në fund do quhemi shqiptarianë!

Doda: Ikën 1 shqiptar, vijnë 2 sirianë, në fund do quhemi shqiptarianë!

ajmi për ardhjen e 600 000 refugjatëve sirianë në Shqipëri ka ngjallur diskutime të shumta. Shqiptarët thonë se vendi ynë, prej të cilit po ikin çdo ditë nuk ka kapacitete për të përballuar refugjatë, ndërsa Europa dhe SHBA po refuzojnë t’i pranojnë.

Mesila Doda thotë se për çdo shqiptar që largohet do vijnë dy sirianë.

“Për çdo shqiptar që largohet, do vijnë dy sirianë… një popull me 2.5 milionë banorë duhet të presë 600.000 refugjatë… I lumtë shqiptarëve… qeveria që meritojmë.#shqipëriaqëduam. Në fund do quhemi shqiptarianë“, shkruan Doda.

TE TJERA

spot_img