Fotografi të vjetra të Shkodrës

2952

Foto të vjetra nga Shkodra. Qyteti i Shkodrës përmes objektivit të disa fotografëve vendas dhe të huaj që e kanë vizituar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lexo edhe:   (foto360) Rana e hedhun, plazhi i virgjër që nuk duhet ta lini pa e vizituar këtë verë.