Shqipëria! Kur komunizmi ‘po jepte shpirt’

602
On a train to Durres

Këto foto të rralla janë bërë rreth vitit 1990. Në atë kohë, komunizmi ishte drejt rënies dhe shqiptarët do të nisnin një kapitull të ri drejt emigrimit në Evropë.

PUBLICITET

Fotot janë realizuar nga Nicole Bengiveno. Në to duket se populli shqiptar kishte prekur fundin sa i takon varfërisë.

 

 

 

 

 

 

Bread Lines

 

 

 

On a train to Durres

 

 

 

 

 

PUBLICITET