“Liqeni i Shkodres asht dashni”

Nuk mund te lejojme qe liqeni i Shkodres me i madhi ne Ballkan te shkoje ne kete gjendje!

Me qindra qese e shishe plastike te hedhura nga dora e njeriut, nga persona, qe nuk e duan dhe nuk e njohin Natyren.

Eshte koha te reagojme, te pastrojme ate qe i kemi shkaktuar kesaj toke, ketij liqeni. Liqeni therret per ndihme,

duhen VEPRA dhe jo fjale, jo broshura e takime kote, por aksione ne terren, duhen gjoba per cdo qytetar dhe biznes qe ndot liqenin.

“Liqeni i Shkodres asht dashni”, eshte frymezim per cdo shkodran, per kenge e poezi.. liqeni nuk eshte kosh mbeturinash!

– EKO Mendje

TE TJERA

spot_img