HYRJELAJMEAKTUALITETFoto/Eksluzive| për 8 minuta shpëtohet 27 vjeçarja nga Thethi

Foto/Eksluzive| për 8 minuta shpëtohet 27 vjeçarja nga Thethi

Një telefonatë e mbërritur në urgjencën e Spitalit Rajonal Shkodër nga Thethi se një vajzë ishte në gjëndje të rëndë ka vënë në levizje të gjitha strukturat.

Duke pas parasyshë largësinë e fshatit turistik Theth dhe situaten emergjente të pacientes ishte e pamundur që të shpëtohej përveçse me helikopter, Drejtori i Spitalit të Shkodres

Vilson Masmala ka kerkuar menjëherë ndërhyrjen me helikopter i cili ka bërë të mundur sjelljen e pacientes për më pak se 8 minuta dhe më pas mjekët dhe infermierët e spitalit kanë bërë të mundur që gjendja shëndetsore e shtetases P.Zh të stanilizohet.

Me sa mësojmë kjo shtetase ishte e intoksiniar dhe nëse nuk do ishte sjell shpejt nëspital rrezikonte seriozisht jeten.

Lajm në përditsim…

TE TJERA

spot_img