Trajnerët në Shkodër sillen sikur drejtojnë Tepelenën dhe jo Vllazninë, djepin e futbollit

Drejtori i Akademisë së Vllaznisë, Alban Neziri ka qene i ftuar mbreme në emisionin “Procesi Sportiv” në Top Channel.

Gjatë emisionit, Neziri ironizoi duke thënë se në Shkodër, trajnerët janë sjellë sikur drejtojnë Tepelenën dhe jo Vllazninë që është djep futbolli.

“Trajnerët kur vijnë në Shkodër duan të marrin gjithçka në dorë, edhe të bëjnë si duan ata, sillen sikur drejtojnë

Tepelenën dhe jo Vllazninë që është djep futbolli.”

Kryesisht duket se e ka patur me Gjoken sepse raportet me te nuk kane qene

te mira dhe per me teper, nuk ka patur asnje komunikim per te miren e punes.

TE TJERA