(VIDEO) Atëherë kur Vllaznia ishte mbretëresha e futbollit Shqiptar !

626

Tv1-Channel, për here te pare, ju sjell pamjet e rralla të vitit 2001 kur Shkodra jetonte me futbollin dhe 4 dite përpara ndeshjes se fundit,

festonte titullin kampion. Emocione shume te forta !

30 minuta pamje te pa publikuara me pare dhe te ruajtura ne arkiv nga operatori i TV1 CHANNEL Sajmir Çoku