HYRJELAJMEKRONIKËJa se kush e ka kryer përgjimin ndaj Agron Xhafajt…

Ja se kush e ka kryer përgjimin ndaj Agron Xhafajt…

Gazetari i Vizion Plus Julian Kasapi pohoi gjatë emisionit “Real Story” të gazetarit Sokol Balla

Tha se përgjimi audio i publikuar nga PD-ja ndaj vëllait të ministrit Xhafaj, rezulton të jete një përgjim ambiental i kryer nga policia e shtetit.

Gazetari Kasapi konfirmoi se Prokuroria ka kërkuar nga PD materialin audio dhe faza e parë e organit të akuzës është përcaktimi nëse materiali është apo jo autentik.

TE TJERA

spot_img