Fëmijët nuk arrinin të komunikonin me të atin, policia e gjen të vdekur pas 2 ditësh

5322

Një 70 vjeçar nga Berati është gjetur i pajetë nga policia, në banesën e tij.

Fëmijët e tij nuk kishin mundur të komunikonin me të, dhe për këtë arsye kishin njoftuar policinë.

Pasi forcat e policisë kanë shkuar në shtëpi, e kanë gjetur të vdekur, ndërsa thuhet se i moshuari kishte ndërruar jetë prej 2 ditësh, raporton News 24.

jetonte vetëm pasi i kishte vdekur bashkëshortja dhe fëmijët kishte jashtë vendit, ndërsa ende nuk dihen shkaqet e vdekjes.