VIDEO/ Rama e nis ditë me një lajm të mirë, por ka edhe një mesazh për Berishën

379

Kryeministri Edi Rama e ka nisur diten me video projektin per qendren e re te qytetit te Fierit. Ai shkruan ne faqen e tij ne FB se projekti i Programit

Kombëtar të Rilindjes Urbane nis zbatimin së shpejti dhe do te transformoje qytetin.

Mesazhi i Rames

MIRËMËNGJES ? dhe me këtë projekt të Programit Kombëtar të Rilindjes Urbane, që nis zbatimin së shpejti për ta kthyer qendrën e Fierit nga një parking

të ndotur në një hapësirë të re publike, si edhe lumin Gjanica nga “Lana e Dytë”

e Saliut të Parë, në pjesë integrale të qendrës së re të qytetit të rilindur, ju uroj një javë të mbarë

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/10155788355121523/