Konserva dhe vaj ulliri jashtë standarteve, Hetimi Tatimor në Shkodër zbulon punishten e rradhës

839

Hetimi Tatimor në Shkodër ka ushtruar kontroll në një subjekt, që prodhon konserva dhe vaj ulliri.

- PUBLICITET -

Nga kontrolli, është konstatuar se kushtet e prodhimit dhe cilësia në këtë subjekt janë jashtë standardeve.

Lidhur me këtë, Hetimi Tatimor ka nisur menjëherë veprimet procedurale në bashkëpunim me institucionet e tjera ligjzbatuese.

Nga shkodraweb.com

- PUBLICITET -