Fotografi të vjetra të Shkodrës

1749

Foto të vjetra nga Shkodra. Qyteti i Shkodrës përmes objektivit të disa fotografëve vendas dhe të huaj që e kanë vizituar.

 

 

 

 

 

Lexo edhe:   STUDIUESI HOXHA: NË SHKOLLA DUHET LËNDA FETARE