SWING MARATHON Mbërrin në Shkodër

747

Ja dhe programi:

SWING MARATHON 3RD EDITION

Shkodër, Albania

30 Prill 2018

16:30 – 17:00

Stacioni trenit, Shkodër (flash Mob me muzikë nga nxënësit e shkollës “28 Nentori”)

17:00 – 17:40

Ecje e lirë e të gjithë pjesëmarrësve nga Stacioni i Trenit deri te Kafja e Madhe, shoqëruar me bandë muzikore.

17:30 – 20:00

Koncert para Kafes së Madhe me muzikë live dhe Dj

20:00 – 00:50

Koncert në Teatër “Migjeni”

Lexo edhe:   Rama viziton durrësakët e frikësuar: Nuk komunikoj me Zotin, e kërkova në WhatsApp por nuk më del