Mali i Zi “rikthen vizat” për Shqiptarët. E pa-zakontë!

1378

Ndonse prej vitit 2010 ka hyrë në fuqi liberalizimi i vizave për shqipërinë me vendet europiane “Shengen”

PUBLICITET

Policia Malazeze i kthej sot Dhjetra shqiptarë që dalin për të punuar

në shtetin malazez, atyre ju është kërkuar që të kishin me vehte të pakten 50 EUR në xhep,

Ata u bashkuan bashkë, kthyen makinat kryq në zonën neutrale mes dy Doganave (Bozhaj ME – Hani Hotit AL)

dhe ndaluan hyrjen e çdo makine te Malit të Zi në Shqiperi deri në rregullimin e situatës që zgjati rreth 3 orë! Raporton shkodër.info

PUBLICITET