Vrau gruan me çekiç/ Zbardhet dëshmia: Debatuam për 60 mijë lekë

4312

Është zbardhur dëshmia e burrit që vrau gruan e tij në Shkodër mesnatën e djeshme. Në polici 69-vjeçari Bashkim

- PUBLICITET -

Teli i ka thënë uniformave blu, se dabati i cili përfundoi në tragjedi nisi për shkak të 60 mijë lekëve të harxhuara në 2 ditë.

Bashkim Teli është baba i dy vajzave të rritura, i ve dhe për të shkolluar vajzat i kishte ndjekur në Tiranë,

ku ishte njohur me Suzana Shumanin edhe ajo nënë me fëmijë. Ata u rikthyen në Shkodër, dhe prej 6 muajsh jetonin së bashku.

 

 

- PUBLICITET -