Tronditëse, vrasësi jeton në bunker…

Plaga e Gjakmarrjes vijon të rëndoj shumë shqipëtar kryesisht në veri të vendit.
Dikund në një prej bunkerëve të braktisura në një nga fshatrat e braktisur të Pukës strehohet

një “simbol” i mbijetesës duke sfiduar mungesën e ushqimit, sëmundjen dhe pamundësin për të levizur, çfar e ka bërë që të shkoj drejt venitjes në këtë botë, i pashpresë për asgjë.

Pjeter Marku prej ditësh jeton vetëm me Ujë të përzier me sheqer, ndërsa për të tashmë çdo gjë është e pamundur, pasi Tuberkulozi nga i cili vuan ja ka rënduar situaten aq sa e shikon të pamundur mbijetesen

Një vrasje e kryer në vitin 1997 në fshatin Gjegjan e ndjek ende nga pas këtë burr i cili pasi ka

kryer 18 vite burg, i braktisur nga familja dhe pa shprese për tu kthyer në fshat jeton në bunkere e shtëpi të braktisuara.

TE TJERA

spot_img