Degjeneron në dhunë protesta në Rrugën e Kombit (foto)

737

Protesta e banorëve të Kukësit kundër taksës për qarkullim në Rrugën e Kombit, të vënë së fundmi,

ka degjeneruar në dhunë.

Pjesëmarrësit e protestës kanë fajësuar policinë për provokim të situatës dhe gjuajtje

me gurë dhe gaz lotsjellës në drejtim të tyre, njofton Klan Kosova.

Policia shqiptare ka kërkuar që protestuesit të qëndrojnë në një lokacion të caktuar,

por ata kanë refuzuar duke u thirrur në të drejtën e protestës dhe qarkullimit.