KRYEPLAKU: QEVERITARËT SHOW NË DAJÇ

595

Kryeplaku i fshatit Suka Dajç Kole Mavija tha se kjo zone eshte jashtezakonisht e demtuar nga permbytjet ,

por askush nuk i ka ardhur ne ndihme nga qeveria , ndersa kritikoi ashper perfaqesuesit e Shkodres ne qeveri qe nuk jane dukur nga keto ane , ne nje kohe kur toka bujqesore dhe banesa ishin te nen uje.

Ai beri nje paralelizem me permbytjet gjate qeverise Berisha.

Sa i takon demeve ne bujqesi kryeplaku i fshatit beri nje pershkrim te situates me nje fjali.