HYRJELAJMEAKTUALITET“TË KESH FRIKË TË KTHEHESH NË SHTËPI”

“TË KESH FRIKË TË KTHEHESH NË SHTËPI”

40 shtepi jane te rrethuara nga uji ne lagjen Livade te njesise administrative Rrethina. Ndonese uji eshte terhequr disi ne territor akoma banoret nuk i jane rikthyer normalitetit,

pasi shume familje vijojne te jene te strehuara ne konviktin e Shkolles Industriale “Arben Broci”.

Ato akoma nuk jane rikthyer ne banesat qe rrethohen nga uji. Zona e livadeve duket e braktisur nga te gjithe ndersa nevojat per uje te pijshem aty jane imediate.

Fakti qe niveli i ujit po njeh rritje dhe situata ne hidrocentrale parashikohet kritike pasi prurjet priten te jene te medha ben qe keto

banore te mos kthehen me banesa nga frika e perjetimit te te tjera permbytjeve.

Ato pak dite me pare thane per televizionin star plus se uji i ishte futur ne banesa dhe se ai ishte perzire me ujrat e zeza

cka e ben qe ato banore te tremben nga rreziku i ndonje epidemie te mundshme.

 

TE TJERA

spot_img