Situate paradoksale ne Shkodër, nën Shkodra përballet me përmbytje masive, ndërsa mbi Shkodra mbulohet nga bora duke u bllokuar disa akse.

Drejtori i emergjencave civile ne Prefekturen e

Qarkut Shkoder Pllumb Dani tha se aksi Bogë –Theth është sërish i

bllokuar po ashtu dhe rruga e Dukagjinit e nga ana tjetër probleme me reshjet e bores janë shfaqur dhe ne Puke e Fushe Arrëz.

Aksi Tamarë Vermosh ka pësuar dëmtime të shumta si pasojë e rrëshqitjes së

dherave, ndërkohe që ka pasur problemeve edhe sa i takon bllokimeve nga dëbora.

Kështu edhe pse jemi në një situate emergjence të padeklaruar në

Shkodër sa i takon përmbytjeve, vëmendje kërkojne dhe zonat malore të

cilat dhe në pranverë izolohen nga bora.