HYRJELAJMENuk është Zvicra, por Shqipëria, aty ku natyra ka ‘ndaluar’ kohën

Nuk është Zvicra, por Shqipëria, aty ku natyra ka ‘ndaluar’ kohën

Shqipëria është kthyer kohët e fundit në një atraksion turistik për turistët e rajonit dhe më gjërë.

Sezoni i verës e gjen Shqipërinë të mbushur me turistë të cilët shikojnë detin dhe plazhet e saj nga Velipoja deri në Ksamil.

Pa dyshim që plazhet e jugut janë më të bukur për shkak të pastërtisë dhe detit Jon.

Por në Shqipëri mund të bëni pushime në malet e saj. Parku Kombëtar i Valbonës, Thethit, Razmës, Llogarasë, Syrit të Kaltër apo në Voskopojë dhe në Dardhë të ofrojnë disa ditë pushimi në çdo stinë të vitit.

Këto vende mund ti vizitoni në dimër por edhe në pranverë apo verë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TE TJERA

spot_img