🐶🐕💛Our shelter💛🐕🐶

Pavarësisht lodhjes, trishtimit që na kaplon nga humbja e ndonjerit qen, faktit që nuk i ndihmojmë dot të gjithë, prapë, këtu gjejmë qetësi e shpërblim.

Sytë e tyre të gëzuar, kënaqësia kur marrin përkëdhelje e tundjet e bishtit plot mirënjohje e dashuri,

na japin fuqi për të vazhduar në këtë mision.

Së fundmi kemi patur adoptime të suksesshme por prapë,

57 qen dhe sa e sa të tjerë që qëndrojnë pas sterilizimit për rekuperim, kanë nevojë emergjente për një familje. 🏠

Ju lutem, konsiderojeni të adoptoni qentë e mrekullueshëm të strehës sonë. Disa syresh, kanë 5 vite që presin.

Janë të sterilizuar e vaksinuar! 💛

Share please! 🙏

Like faqes: https://www.facebook.com/animalsneedme/