LAJM I MIRE/ TËRHIQET UJI NË PEDONALEN E MOLOS

561

Nje lajm i mire sot per Shkodren.Nga verifikimet ne terren shihet se uji eshte terhequr nga pedonalja e Molos duke qene se ka rene niveli i Lumit Buna.

Kjo ka sjelle edhe njehere qarkullimin noraml ne njerezve dhe automjeteve ne kete zone.

Pak me pare u mesua se edhe ne zonen e Livadeve kishte nje renie te nivelit te ujit.

Shpresojme qe tashme kjo situate te vazhdoje edhe ne zonat e nenShkodres te cilat prej 3 javesh ndodhen nen mbreterine e ujit.