E zhdukur prej një muaji, aktorja shqiptare dyshohet të jetë vrarë. Nuk gjendet trupi

548

E zhdukur prej një muaji, aktorja shqiptare dyshohet të jetë vrarë. Nuk gjendet trupi .

Aktorja nga Maqedonia, Adea Shabani, e cila u zhduk në mënyrë misterioze në apartamentin e saj në Hollivud muajin e kaluar,

besohet se është e vdekur dhe burri i cili ishte në lidhje me të bëri vetëvrasje të enjten pas nje ndjekjeje nga policia.

Adea Shabani, nga Maqedonia, shkoi në SHBA më pak se dy vite më parë për të ndjekur karrierën e saj në aktrim.