DUKAGJINI IZOLOHET DHE NË PRANVERË

372

Situate paradoksale ne Shkoder, nenshkodra perballet me përmbytje masive , ndersa mbi Shkodra mbulohet nga bora duke u bllokuar disa akse.

Drejtori i emergjencave civile ne Prefekturen e Qarkut Shkoder Pllumb Dani tha se aksi Boge –Theth eshte serish i bllokuar po ashtu dhe rruga e

dukagjinit e nga ana tjeter probleme me rreshjet e bores jane shfaqur dhe ne Puke e Fushe Arrez

Keshtu edhe pse jemi ne nje situate emergjence te padeklaruar ne Shkoder

sa i takon permbytjeve , vemendje kerkojne dhe zonat malore te cilat dhe ne pranvere izolohen nga bora.