VIDEO/ Shkodër, peshku del në asfalt

“Ç’a të bëjmë, po mbledhim peshk”, thotë një banor i Shkodrës, banesa e të cilit ka prezencë uji.

Kamera e TCH ka kapur momente kur uji i lumit Buna ka mbushur rrugët e periferisë së qytetit dhe bashkë me ujin në asfalt ka dalë edhe peshku.

Gjithashtu, mëngjesin e sotëm lumi doli mbi pedonale pranë Urës së Bunës.

Zona e Livadheve prane ish-Zukthkashtës, që laget nga Liqeni Shkodrës dhe Lumi Buna mbetet e rrezikuar. Disa banesa janë përmbytur kanë uje brenda,

ndërsa të tjera kërcënohen.

TE TJERA