SHKODER:POLICIA SHPETON DY FEMIJE, I MORI RRJEDHA E LUMIT

641

Situata e permbytjeve dhe vershimi i ujrave ka rrezikuar jeten e dy femijve.

Policia e Shkodres shpeton dy femije te moshes 14-15 vjec.

Ato kane qene duke shkuar tek te afermit e tyre ne Bardhaj te Njesise Administrative Rrethina dhe i ka marre rrjedha e lumit Kir.

Femijet e kane pasur te pamundur te kalonin.

Per ti shpetuar ka nderhyre FNSH dhe komisariati i Shkodres.