Zefit të varfër i plotësohet dëshira, mban në duar “Primo Levin”

502

zhytur në mjerim Zefi habiti Dom Gjergjin me dëshirën që i shprehu para pak kohësh.

“Atëherë iu ktheva Zefit dhe e pyeta: “Zef, më vjen keq për gjendjen në të cilën ndodhesh. Çfarë mund të bëj për ty?”. Me shumë qetësi dhe me një zë paksa të ndrojtur më tha:

“Më sill një libër të Primo Levit, padre. Atë me titull “A është vallë njeri?”. Shtanga dhe nuk fola më. Vërtet, llogaritë i kisha bërë gabim”, shkruante Dom Gjergji.

Por sot, Zefi ka një andrrallë më pak, mban në duar librin që deshi. Ndoshta duke u harruar nëpër rreshta, për pak kohë s’do i kujtohet mjerimi që e rrethon.

Lexo edhe:   VIDEO/ Vrau gruan me sëpatë në Koplik, mjeku psikiatër tregon detaje