MEGA OPERACION NE GJITHE VENDIN: DHJETRA TË ARRESTUAR MES TYRE ZYRTARË E PUNONJËS POLICIE

Gjate nates se mbremshme policia e shtetit ka filluar nje aksion ne disa qarqe te vendit.

Jane angazhuar thuajse te gjithe strukturat e policise se shtetit dhe mesohet se ne Tirane,

Lezhe, Kukes, Diber,

Shkoder dhe Korce jane shoqeruar dhe arrestuar dhjetra persona.

Mes te ndaluarve mesohet se ka dhe zyrtare dhe punonjes policie.

Nuk mesohen shume detaje per operacionin pasi eshte ende ne zhvillim pasi policia eshte hermetike ne dhenien e informacionit.

Nuk sqarohet per cfare jane kryer arrestimet por mesohet se jane goditur disa grupe te strukturuara kriminale.

TE TJERA