Është duke u mbajtur gara e madhe e The Voice Kids në Gjermani, dhe së fundi, jurinë e kësaj gare e ka mahnitë zëri i Besim Karpuzit, që vjen nga Drenica e Kosovës.

Ai ka fituar zemart e jurisë në audicionet e fshehura, kurse vetë juria e ka vlerësuar talentin shqiptar një këngëtar të vërtetë,

duke ia vlerësuar zërin, por edhe qëndrimin e tij.

Për më shumë mund ta ndiqni performancën e Besimit,

i cili tashmë vazhdon garën e mëtutjeshme./KultPlus.com