Pacientja me inicialet N.P, 39 vjece u paraqit ne urgjencen e maternitetit Kukes, me dt 11.3. 2018 ne gjendje te rende shendetesore, me diagnozen fetus morti me laceracion dhe rupture te shprehur te uterusit.

U reanimua dhe u nderhy menjehere ne sallen e reanimacionit nga ekipi i mjekeve gjinekologe,

kirurge dhe anesteziste reanimatore, ku bente pjese edhe mjeku kirurg nga Tirana,

I cili po jep sherbim ne spitalin e

Kukesit permes programit te bonusit.

Pacientja ka tentuar disa here ne shtepi te demtoje

barren per shkak te problemeve sociale dhe eshte paraqitur ne spital te gjendje te renduar me hemoragji te shprehur.

/Deklarate e drejtorit te spitalit te Kukesit Ismet Nika/