Ndodh edhe kështu. Drejtuesi i një mjeti në Tiranë është kapur “mat” nga një polic rrugor, ndërsa ky i fundit i ka bërë testin e alkoolit dhe ka rezultuar se drejtuesi i mjetit ishte mbi normën e lejuar.

Qytetari është habitur shumë kur nga testi rezultoi të kishte konsumuar alkool në masën 0.10 mg/l.

Gjatë debatit me policin, ai tha se kishte konsumuar vetëm një gotë verë dhe sa ishte çuar nga lokali.

Por justifikimi nuk i mjaftoi. Polici rrugor e ftoi shoferin të dilte nga mjeti.