Një përplasje me pistoletë dhe kallashnikov ndodhi më datë 27 shkurt pranë kishës Ortodokse në Vlorë.

Në konflikt u përfshinë shtatë të rinj, të cilët qëlluan me armë drejt njëri-tjetrit.

Mësohet, për pasojë e shkëmbimit të zjarrit tre persona nga të dy bandat ngelën të plagosur.

Ndërkohë, publikohet edhe video e përplasjes së tyre. Kjo ngjarje e rëndë, në qendër të qytetit ndodh në më pak se një minutë.

Video është publikuar nga Report TV: