Nje aksident i rende ka ndodhur ne Shkoder tek Ura e Bunes ku nje motorçiklete

eshte perplasur me nje makine tip Audi.

Drejtuesi i motorcikletes raportohet se ka qene ne krahun e kundert dhe eshte perplasur me makinen.

Eshte plagosur drejtuesi i motorcikletes dhe eshte derguar ne Spitalin Rajonal te Shkodres.

Policia po heton per rethanat e aksidentit.