Në emisionin “Opinion”, mbrëmjen e djeshme u diskutua në lidhje me grabitjet e shumta që po ndodhin në Shqipëri, si edhe për shkakun e tyre.

Në këtë diskutim janë përfirë nga “Facebook” edhe qytetarët, të cilët kishin mundësinë të shprehnin mendimin e tyre në lidhje me temën. Në faqen e “Opinion.al” në Facebook, u shtrua pyetja se cili ishte shkaku për shtimin e rasteve të grabitjeve.

Qytetarët kanë zgjedhur më së shumti varfërinë mes tre opsionesh si: paaftësia e policisë, rritja e varfërisë dhe konsumi i drogës.

Por edhe droga apo pakënaqësia ndaj policisë nuk mbetën mbrapa. Gjithashtu kishte edhe nga ata qytetarë të cilët shprehën mosbesimin ndaj qeverisë,

për marrëdhëniet e saj me krimin. Më poshtë ne kemi përzgjedhur disa prej komenteve të qytetarëve.